085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

mijn verhaal

Dit is een alinea met mijn verhaal, herhaal mijn verhaal.

Jacco Stolker

Mensen kunnen bergen verzetten wanneer hun talenten worden benut en in hun behoeften wordt voorzien.

 

 


Discover
  Develop   Deploy

Jacco Stolker Talentizer

Jacco Stolker

KernTalentenanalist en teamcoach bij Talentizer. Specialiteit:

 • Teams en teamdiversiteit
 • Leiderschap
 • Innovatie
 • Ondernemen, Startups en startup talent
 • Coaching

Mijn verhaal

Ik combineer ruim 30 jaar ervaring als leider, ondernemer en trainer/docent in een nationale en internationale omgeving. Centraal thema in mijn carrière is en blijft de mens.

De menselijke factor is beslissend voor het succes van ondernemingen, voor het succes van teams en van startups.

Mensen kunnen bergen verzetten wanneer hun talenten worden benut en in hun behoeften wordt voorzien.

De andere kant is echter vaak veel te veel realiteit: onbenut menselijk potentieel en mensen die werk doen dat totaal niet bij ze past. Werk wordt een last in plaats van een lust en langzaam branden mensen op met alle gevolgen van dien.

Kennismaking met de KernTalentenmethode

Toen ik in aanraking kwam met de KernTalentenmethode, was ik diep onder de indruk.  Het was als het ware een kennismaking met mezelf. Ik kreeg bevestiging van talenten waarvan ik wist dat ik ze had, kreeg inzichten in mezelf en vond antwoorden op vragen die me al jaren bezighielden.

Creatief?

Een van de eyeopeners die ik kreeg had betrekking op mijn creativiteit. Vroeger op school vond ik tekenen en handarbeid vreselijk. Ik speelde thuis wel graag met lego en knutselde met modelvliegtuigen. Als volwassene kan ik zeggen dat ik twee linkerhanden heb. Dus op de vraag of ik creatief was, antwoorde ik steevast ‘Nee’.

Totdat ik de uitslag van mijn KernTalentenassessment kreeg. Het werd me duidelijk dat ik de KernTalenten ‘Nuttige creativiteit’ en ‘Mentale creativiteit’ beide sterk heb. Ik begreep dat creativiteit veel breder is dan tekenen of klussen. Waar mijn interesse in innovatie vandaan kwam werd me nu ook duidelijk. Door dit inzicht ben ik deze KernTalenten bewust in gaan zetten en verder gaan ontwikkelen.

Op basis van de uitslag van mijn KernTalentenassessment heb ik keuzes gemaakt waarvoor ik tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar ben.

Mijn rol binnen Talentizer

Binnen Talentzer richt ik me op het adviseren van organisaties over de toepassing van de KernTalentenmethode. Concreet betekent dit dat ik me richt op:

 • KernTalenten en teams en teamcoaching
 • KernTalenten en het herkennen en benutten van diversiteit
 • KernTalenten en het potentieel binnen organisaties
 • Loopbaanbegeleiding op basis van KernTalenten
 • KernTalenten en leiderschap
 • Startup talent

 

Vind je het leuk om een keer met me van gedachten te wisselen? Bel of mail me dan! jacco(at)talentizer.eu of 06-24199561

 

 

“De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van. 👍🏻”

Via mijn schoonfamilie kreeg ik de tip om een KernTalentenanalyse te laten doen bij Talentizer. Door alle verhalen werd ik heel enthousiast. Ik heb toen contact opgenomen met Jacco. Ik kreeg gelijk al een warm welkom via de telefoon en werd uitgebreid geïnformeerd. 

Na het invullen van een vragenlijst, heb ik een heel uitgebreid gesprek gehad met Jacco. Jacco is een prettige gesprekspartner. Hij is inlevend, luistert echt naar je en stelt je gelijk op je gemak. Toen de resultaten waren verwerkt, kreeg ik een mooi en zeer uitgebreid ingebonden rapport. De resultaten werden toegelicht en ik kreeg nog goede adviezen.

Het heeft mij heel erg geholpen om mee te doen met Talentizer. Ik heb hierdoor heel wat waardevolle nieuwe inzichten gekregen.

De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van. 👍🏻

Jorien, Dordrecht 15 februari 2021

“Door de persoonlijke benadering, het feit dat er echt de tijd voor je wordt genomen en natuurlijk de verkregen inzichten, is het een echte aanrader!”

Al weer een jaar geleden kwam ik in contact met Jacco. Vanuit de interesse om mezelf beter te leren kennen, was ik erg nieuwsgierig naar de methodiek en uiteraard ook naar de uitkomst van ‘mijn talenten’. 

Zowel het proces als het resultaat zijn heel waardevol. Ik vond het erg leuk om terug te denken aan mijn kinderjaren. Waar je verwacht niet veel meer te weten van vroeger, komen er bij het invullen van de vragenlijst toch allemaal herinneringen naar boven. Mooi om daar weer even bij stil te staan. Tijdens de verdieping met Jacco stelt hij je vragen en ga je meer in detail kijken. Jacco is een fijne gesprekspartner, enthousiast, stelt je gelijk op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Dat zorgt voor een mooi en open gesprek. En dan wachten op de resultaten…… Je ontvangt deze in een uitgebreid rapport. Het geeft je écht heel waardevolle inzichten; nieuwe en soms ook de bevestiging van datgeen je al wist (maar misschien nog nooit zo gezien had). Het rapport bespreek je weer met elkaar, zodat je een goede toelichting krijgt en nog vragen kunt stellen.

Het rapport is een mooi naslagwerk dat je voor de rest van je leven kunt gebruiken; op de momenten dat je even vastloopt, een belangrijke (carrière) beslissing moet nemen of wanneer je wilt toetsen of je de juiste dingen aan het doen bent. Ik ben nu een jaar verder en heb het er nog weer even bij gepakt!

Door de persoonlijke benadering, het feit dat er echt de tijd voor je wordt genomen en natuurlijk de verkregen inzichten, is het een echte aanrader!

Tamara, Rotterdam

Client Service Manager

Meer weten over KernTalenten ?

1 + 14 =

 Jacco Stolker is aangesloten bij de

Beroepsvereniging KernTalentenanalisten Nederland

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.